Speelwei

Wij hebben een mooie grote afgeschermde speeltuin voor de kinderen. In de speeltuin kan gevoetbald worden maar wij hebben ook een tafeltennistafel een trampoline (ingegraven) schommels en duikelstang enz, kortom genoeg te spelen.

Overdekt zwembad & Solarium

De Beekzijde beschikt over een royaal overdekt zwembad van 5 x 12 meter (28,5 °) en een constante diepte van 1.40 meter.  Binnen de openingsuren kunt u vrij gebruik maken van ons binnen zwembad. Voor een mooie tint kunt u gebruik maken van onze zonnebank in het solarium van de Beekzijde.

Sauna

Een regelmatig saunabad is gezond voor jong en oud, pure ontspanning voor lichaam en geest.

Gun uzelf daarom een sauna en neem de tijd om af en toe op deze uiterst gezonde wijze te ontspannen, even weg uit de dagelijkse beslommeringen. Bij de Beekzijde kunt u genieten van een natte of een droge sauna.

Extra grote woonkamer

Onze extra grote woonkamer is voorzien van biljart, dart, voetbalspel, audio systeem, lcd televisie met dvd speler, WIJ spelcomputer, enz. Tevens is er een gezellige bar met open haard aanwezig. De bar is voorzien van tapinstallatie en drankenkoeler. Naast de ontspanningsruimte is een ruime keuken gesitueerd, deze is van alle gemakken voorzien. Onze accommodatie is voorzien van Wi-Fi.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.